A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Vasúti Járművek, Repülőgépek és Hajók Tanszéke ösztöndíj pályázatot hirdet „Diszruptív technológiák kutatás-fejlesztése az e-mobility területén és integrálásuk a mérnökképzésbe” címmel. A pályázati kiírás, a témakörök és a pályázat részletei itt olvashatók.

A pályázás módja: Az ösztöndíjra egyénileg, a mellékelt adatlap (1. számú melléklet) kitöltésével lehet pályázni.

A pályázatokat 2020. február 25-ig kell e-mailen – aláírva, SZKENNELT ÉS szerkeszthető formában – benyújtani Tőkey Mária projektmenedzsernek a tokey.maria@mail.bme.hu címre, valamint az eredeti példányt el kell juttatni a Titkárságra (BME VRHT J. épület 422). Csak a mindkét formában benyújtott pályázatok fogadhatóak el!

A pályázat keretében hiánypótlásra nincs mód, a benyújtott pályázat hiánytalanságáért a pályázó felelős.

Az ösztöndíj lejártakor a pályázat nyerteseinek egy összefoglaló szöveges beszámolót kell leadni, melynek elkészítése, témavezetővel történő jóváhagyatása és a KJK VRHT Titkárságra történő leadása az ösztöndíj lejártát követő 30 napon belül esedékes. (2. számú melléklet)

Pályázati felhívás “Diszruptív technológiák kutatás-fejlesztése az e-mobility területén és integrálásuk a mérnökképzésbe” címmel