A Magyar Tudományos Akadémia elnöke pályázati felhívást tesz közzé az MTA Posztdoktori Kutatói Programjában Prémium posztdoktori támogatás elnyerésére az MTA kutatóközpontjaiban és önálló jogi személy kutatóintézeteiben, magyarországi egyetemeken, valamint – alapító dokumentuma alapján az abban meghatározott területen – kutatási tevékenységet végző magyarországi közgyűjteményekben vagy közintézményekben 36 hónapnyi határozott idejű foglalkoztatás keretében magyarországi és külföldi kutatók számára.

A pályázat részletei itt olvashatók.

A pályázó által már aláírt pályázói nyilatkozatot, az aláírandó befogadó intézményi nyilatkozatot, valamint a belső dokumentumokat (kari befogadó + adatlap) aláírásokkal ellátva, megfelelő példányszámban, legkésőbb 2019. április 4-én 10 óráig tudják leadni (A épület 5. emelet nagyterem).

A pályázathoz szükséges dokumentumok:

Adatlap pályázat benyújtásához (1 példányban)

Pályázói nyilatkozat (2 példányban)

Egyetemi befogadó nyilatkozat (2 példányban)

Kari befogadó nyilatkozat (1 példányban)

A költségtervet az MTA TKI gazdasági vezetőjével, Berzéné Pénzes Ilonával (berzene.ilona@tki.mta.hu) kell aláíratni, és az aláírt költségtervet feltölteni a pályázati felületen.

A pályázatok benyújtásával kapcsolatos további kérdések esetén Harsányi-Csapó Krisztina tud felvilágosítást adni (mellék: 3040).

MTA PRÉMIUM POSZTDOKTORI KUTATÓI PROGRAM – PÁLYÁZATI FELHÍVÁS