A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kara pályázatot ír ki BSc és MSc hallgatók, valamint doktoranduszok számára autonóm járművek és elektromobilitással kapcsolatos kutatások végzésére. A projektben meghirdetett témakörök itt olvashatók. A teljes pályázati felhívás itt található.

Az ösztöndíjra egyénileg, a mellékelt adatlap (2. számú melléklet) kitöltésével lehet pályázni. A pályázat benyújtásához a felsorolt témák témavezetőjétől szakmai ajánlás szükséges, melyet nem kell külön csatolni, azt az értékelés során állásfoglaláskor is megadhatja a témavezető.

A pályázatokat 2020. január 27-éig kell e-mailen – aláírva, SZKENNELT ÉS szerkeszthető formában – benyújtani Tőkey Mária projektmenedzsernek a tokey.maria@mail.bme.hu címre. Az eredeti példányt vagy postai úton, vagy személyesen el kell juttatni Gaál Krisztina részére, BME KJK J épület 5. emelet 505. (titkárság) legkésőbb 2020. január 28-ig.

A pályázat keretében hiánypótlásra nincs mód, a benyújtott pályázat hiánytalanságáért a pályázó felelős.

Az ösztöndíj időtartama: 2020. február 1. napjától 3-7 hónap terjedelemben (az ösztöndíj teljes időszaka alatt aktív hallgatói jogviszony szükséges)

Az ösztöndíj összege: 30.000 Ft/hó – 181.000 Ft/hó

Pályázati felhívás autonóm járművek és elektromobilitással kapcsolatos kutatások végzésére