pexels-photo-267569A Karon folyó oktatás legmagasabb szintjét a Kandó Kálmán Doktori Iskolában folyó doktori (PhD) képzés képviseli, amely a tudományos kutatás mellett az oktatói-kutatói pályára is felkészíti a doktorandusz hallgatókat. A képzés időtartama 4 év, mely szakmai tárgyak hallgatásából, oktatási tevékenységből és önálló tudományos kutatómunkából áll. A kutatás egy témavezető irányításával zajlik, melynek eredményeit a doktorandusz publikációk, majd disszertáció fomájában mutatja be.

A Doktori Iskola kereteiben átfogó közlekedés, logisztikai és járműipari kérdéssel foglalkozunk, melyek aktuális kiírásai folyamatosan frissülnek. A Doktori Iskola minőségének biztosításáról az elismert, szakmailag magas színvonalú kutatásokat végző törzstagok gondoskodnak.

A doktori képzésre történő jelentkezéshez MSc szintű oklevéllel, nyelvvizsgával és kezdeti tudományos tevékenységgel (pl. TDK, publikáció) kell rendelkeznie a jelöltnek. A felvételi eljárás során a Doktori Tanács képviselői előtt történő szakmai beszélgetés keretében kerülnek kiválasztásra doktori képzésre felvett hallgatók.

A Kandó Kálmán Doktori Iskola PhD képzésének legfontosabb adatai itt találhatóak meg.

A felvételi követelményekről, a képzési tervről és az aktuálisan futó PhD kutatási témákról a linkeken tájékozódhat.

Ügyintéző: Lénárt Anita
E-mail: lenarta@mail.bme.hu
Telefon: +36 1 463-1068 (H-P 8-12 óra között)

kando-kalman

Témavezetők

 

Törzstagok

 

Akutális kiírások

 

 

 

Jelentkezés doktori iskolába

 

Doktori cselekmény indítása

 

Disszertáció benyújtása